Ovidiucro ne propune în rețeta de mai la vale un excelent sandvici la tigaie (că n-aș putea să-i zic altfel). Sigur, spațiul de manevra e destul de mare, liberi sunteți să faceți modificările pe care le doriți dar, în ce mă privește, am să încerc aperitivul ăsta cald exact așa cum în continuare e povestit. Ia să vedem:
Mod de preparare:
Se pune cate o felie de cașcaval pe 4 felii de pâine. Deasupra se unge cu ketchup și peste
acest strat se pune câte o felie de șuncă sau carne de vită și restul feliilor de cașcaval. Se pun deasupra celelalte felii de pâine.
Se amestecă ouăle cu laptele, apoi se adaugă sare și piper. Se cufunda sandviciurile în compoziția de ou.
Se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjesc sandviciurile la foc mic timp de 2-3 minute pe
fiecare parte.
Se servesc imediat cu salată de roșii cu castraveți.
Cât despre vin, poate fi alb dar, din cauza cărnii, nici un roșu ușor n-ar fi de lepădat. Un singur lucru este cert: musai sec, iar aciditatea trebuie să fie zdravănă, fiindcă are de luptat cu prăjeala.
Hei, mi-ai furat reteta 😀 Glumesc, e sanvisul nostru preferat, nu musai cu ingredientele de mai sus. Omu’ cica: cand imi mai faci un sendvis din ala bun? Si acum si matale, poc cu reteta, nu e corect.
Bine v-am regasit, recuperez acum ce am pierdut in noua zile de plimbari.
Nu mai scriu si dincolo, ca lumea si ideea cu vinurile de comandat, mai ales pentru habarnisti ca mine.
Hei, mi-ai furat reteta 😀 Glumesc, e sanvisul nostru preferat, nu musai cu ingredientele de mai sus. Omu’ cica: cand imi mai faci un sendvis din ala bun? Si acum si matale, poc cu reteta, nu e corect.
Bine v-am regasit, recuperez acum ce am pierdut in noua zile de plimbari.
Nu mai scriu si dincolo, ca lumea si ideea cu vinurile de comandat, mai ales pentru habarnisti ca mine.
Sanatate!
Bine-ai revenit, ca incepusem sa ma ingrijorez de-acuma 🙂