• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Festivalul Provino ajunge și la Cluj

Dec 27, 2011 costachel Comunicate de presă, Eveniment, Mozaic 0


În 2012, compania ABplus Events organizează Festivalul PROVINO – Vin, Artă, Gastronomie la Cluj (15 – 18 martie, Grand Hotel Napoca) și Iași (1 – 4 noiembrie, Centrul Expozițional).

Conceput sub forma unui eveniment expozițional în jurul căruia a fost creată o rețea de activități conexe care promovează cultura vinului prin asociere cu arta și gastronomia, PROVINO este un festival inovativ pentru industria viniviticolă din România.

Ediția de primăvară a Festivalului PROVINO – Vin, Artă, Gastronomie va avea loc la Grand Hotel Napoca, hotel amplasat central, care deține cele mai mari săli de evenimente și banqueting din Transilvania. Evenimentele expoziționale PROVINO se vor desfășura pe o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, un spațiu generos pus la dispoziția producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de vinuri și companiilor din industria conexă și auxiliară care vor avea ocazia să se întâlnească cu managerii din HoReCa și clienții finali din rândul publicului larg.

“Ne propunem să creăm un eveniment reprezentativ pentru industria vinului în Transilvania. Cu siguranță, împreună cu partenerii noștri tradiționali, Patronatul Național al Viei și Vinului, Asociația Degustătorilor Autorizați din România și Organizația Somelierilor din România 2011, alături de profesioniștii de la Grand Hotel Napoca, vom reuși să punem în valoare un festival în care vom atrage producători de vin din România, degustători experți, somelieri, bloggeri și presă de specialitate și, bineînțeles, iubitori de vin de calitate”, a declarat Florin Mindirigiu, Director General ABplus Events.

În completarea Expoziției de Vin și Expoziției de Soluții pentru Industria Vinului, Festivalul PROVINO antrenează publicul în diverse domenii ale cunoașterii vinului: degustări și lansări de vin, seri de socializare într-un cadru rafinat, cu amfitrioni profesioniști, muzică bună, expoziție de artă, cursuri de introducere în lumea vinului și show-uri gastronomice live.

Premiere ale Festivalului PROVINO 2012

Ambasadorii PROVINO – vor trece prin orașele mari din Transilvania și Moldova, în principalele locații HoReCa pentru a disemina anunțul cu privire la organizarea Festivalului PROVINO și informații din programul acestuia;

Nopțile PROVINO în orașul gazdă – PROVINO se mută în oraș după programul de închidere al expoziției, în cele mai în vogă baruri, cafenele, restaurante.

Secțiunea Art Expo – PROVINO promovează creațiile artiștilor plastici într-un spațiu expozițional ieșit din tiparele galeriilor clasice, prin alăturarea inedită între vin și operele de artă.

Mai multe detalii despre cele două ediții ale Festivalului PROVINO – Vin, Artă, Gastronomie din 2012 sunt disponibile pe site-urile www.cluj.provino.ro și www.iasi.provino.ro.

În imagine, aspect de la ediția inaugurală, Iași, 2011

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Concurs de vinuri românești la Festivalul Provino de la Cluj A început Festivalul Provino Cluj-Napoca Prima zi a Festivalului Provino de la Cluj este destinată exclusiv sectorului HoReCa La finalul primei ediții a Festivalului Provino de la Cluj Napoca

  • ADAR, OSR 2011, Provino, vin

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Piper
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Pecorino
  • Țara Prunelor - România on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved