Dacă tot s-a închis El Bulli, se pare că faimosul Ferran Adria (supranumit de unii „Cel mai mare bucătar al lumii”) are din ce în ce mai mult timp pentru parteneriatul cu PepsiCo pe care l-a semnat anul trecut. Drept pentru care chipul său apare pe o ediție limitată, realizată cu ocazia participării lui PepsiCo Iberia la conferința El Ser Creativo, Congreso de Mentes Brillantes care se desfășoară în acest moment în Teatro Price din Madrid.
Celebrul bucătar nu este singurul care și-a văzut chipul tipărit pe cutia de Pepsi: în colecție au fost incluși, alături de Ferran Adria, și Dennis Hong (pionier al roboticii), Mikel Urmeneta (artist, director de creație al „Fabricii de desen” Kukuxumusu), Nancy Segal (specialistă în psihologie evoluționistă și genetică comportamentală), Jack Horner (paleontolog, descoperitor al unor noi specii de dinozauri) și Angela Posada-Swafford (scriitoare, exploratoare și om de știință).
O colecție interesantă de minți strălucite, nimic de zis!
Ferran Adria (mama, ce aproape era sa il vizitez) este un pionier in multe, spre deosebire de … oare e frumos sa zic(?) Heston care e cam praf.
Am inteles ca a inchis localul dar isi mentine scoala si ca localul l-a inchis pentru ca nu era profitabil la balansul angajati – platitori.
Nu am citit pe undeva, o fi, dar asa am auzit acolo, aproape. Din pacate nu era numai de bani sa mananci o ureche de iepure la frigare, caramelizata, ci de rezervari. (oricum plateau altii, nu conteaza, ca eu acolo nici nu visam sa ajung).
Si am inteles ca o sa redeschida. Na ca o luai pe aratura, altceva voiam sa spun, ma mir ca Pepsi a ales sa puna pe cutii persoane cvasinecunoscute publicului larg. O incerca sa faca educatie?
Ei, dacă PR-ul lui PepsiCo Iberia ar fi fost în stare să dea un comunicat de presă mai acătării… Textul e atât de ambiguu redactat încât pot să presupun că respectivele personalități se numără printre vorbitorii la Congres. Dar nu pot fi sigur. Ce să mai zic despre o eventuală explicație „de ce ăștia și nu alții”, care lipsește cu desăvârșire. Păcat, altminteri știrea e simpatică și ne mai scoate din chiloțăraie… 🙂
Ferran Adria (mama, ce aproape era sa il vizitez) este un pionier in multe, spre deosebire de … oare e frumos sa zic(?) Heston care e cam praf.
Am inteles ca a inchis localul dar isi mentine scoala si ca localul l-a inchis pentru ca nu era profitabil la balansul angajati – platitori.
Nu am citit pe undeva, o fi, dar asa am auzit acolo, aproape. Din pacate nu era numai de bani sa mananci o ureche de iepure la frigare, caramelizata, ci de rezervari. (oricum plateau altii, nu conteaza, ca eu acolo nici nu visam sa ajung).
Si am inteles ca o sa redeschida. Na ca o luai pe aratura, altceva voiam sa spun, ma mir ca Pepsi a ales sa puna pe cutii persoane cvasinecunoscute publicului larg. O incerca sa faca educatie?
Ei, dacă PR-ul lui PepsiCo Iberia ar fi fost în stare să dea un comunicat de presă mai acătării… Textul e atât de ambiguu redactat încât pot să presupun că respectivele personalități se numără printre vorbitorii la Congres. Dar nu pot fi sigur. Ce să mai zic despre o eventuală explicație „de ce ăștia și nu alții”, care lipsește cu desăvârșire. Păcat, altminteri știrea e simpatică și ne mai scoate din chiloțăraie… 🙂