Nu, nu vă gândiți la bodegile de cartier, unde nea Gică toarnă niște Jamaică peste vreo votcă ordinară ca să-i mai taie din damf. Nu, tăria despre care vorbim aici este poziționată în gama „ultra premium”. Și este botezată astfel în cinstea lui Abram Petrovici Gannibal, străbunicul negru al lui Aleksandr Sergheevici Pușkin (care a scris despre el romanul, neterminat, Arapul lui Petru cel Mare)
Revenind însă la băutura noastră, ea a fost creată de Ian „Rum-Ambasador” Burrell (îl vedeți în fotografia de sus) și are la bază o votcă obținută din cel mai scump grâu din lume (Kazahstan) și din secară Dankowski Diamond.
Licoarea este distilată de 69 de ori în „cel din urmă alambic tradițional siberian” (!), filtrată prin cărbune obținut din lemn de brad Apollo, amestecată cu rom concentrat din Caraibe și maturată 4 săptămâni în vase argintate. După care, firește, e îmbuteliată în flacoane de cristal.
Votca Gannibal va fi lansată în această sâmbătă, într-o (ultima fiță!) „locație secretă” din Londra!
Si pretul? Pretul nu il spune?
Pot sa rad?? pot? pot??!!!
HAHHAHHAHAHHAHA si in vase argintate se si sterilizeaza!!
Prețul încă nu, probabil după lansare, dar ni-l putem închipui ca fiind unul serios 😀