• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Noutăți de la Vinarte și Gramma pentru Provino Cluj

Feb 01, 2012 costachel Eveniment, Mozaic 0


În perioada 15 – 18 martie se va desfășura la Cluj Festivalul PROVINO – Vin, Artă, Gastronomie. Gazda evenimentului va fi Grand Hotel Napoca, care va deveni locul de întâlnire al producătorilor de vin, degustătorilor experți, somelierilor, maeștrilor bucătari, bloggerilor de vin și iubitorilor de vin de calitate.

„Considerăm ca Festivalul Provino de la Cluj este binevenit, un astfel de eveniment trebuia să aibă loc”, a declarat Costel Cainamisir, Director Comercial la Vinarte. „Ne așteptăm ca la Cluj să se întâmple aceleași lucruri ca la festivalul de la Iași din noiembrie 2011, când am apreciat modul în care s-a prezentat Provino.”

„Sperăm să avem cât mai mulți vizitatori, specialiști din domeniu, reprezentanți HoReCa și manageri ai magazinelor de specialitate. Putem spune că piața din Cluj este mai exploatată decât cea din Iași, noi am avut în vizor aceasta zonă încă de la înființarea Vinarte, suntem prezenți cu vinuri premium în marile restaurante de acolo. La Provino Cluj, ca și noutate, vom aduce în fata publicului vinuri din alți ani de recoltă decât cele prezentate la Provino Iași. În Expoziția Provino vizitatorii vor putea degusta vinurile Vinarte din Gama Colecție și vinurile din Gama Enoteca”, a precizat Costel Cainamisir.

Pentru ediția Provino de la Cluj Napoca, Gramma va lansa noile vinuri produse din recolta anului 2011: Gramma Aligoté 2011, Gramma Feteasca Regală și Gramma Cuvée Vișan 2011. Totodată, surpriza ediției o vor constitui 3 cupaje, brand propriu făcute pentru un om de afaceri clujean, pasionat de vin. Pe aceasta tema vom reveni cu detalii.

„Așteptările noastre pentru acest eveniment sunt strâns legate de deschiderea pieței din Cluj Napoca. Ne dorim să cunoaștem tot mai multi oameni pasionați de vin cărora să le prezentam produsele noastre. Sperăm să cunoaștem parteneri serioși care realizează potențialul vinurilor românești” a declarat Marian Olteanu, Director General Gramma.

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Ce pregătesc Murfatlar și Crama Oprișor pentru Provino Cluj Festivalul Provino ajunge și la Cluj Vinarte aduce la PROVINO tot ce are mai bun A început Festivalul Provino Cluj-Napoca

  • Gramma, Provino, vin, Vinarte

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Piper
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Pecorino
  • Țara Prunelor - România on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved