Compania Dave’s Gourmet a decis să-și marcheze cea de-a 20 aniversare lansând cel mai scump sos de paste din lume. Sosul costă $1.000 borcanul (8 oz, adică nici măcar 250 de grame) și a fost lansat cu ocazia NASFT Winter Fancy Food Show, un eveniment unde numărul produselor expuse a depășit cifra de 80.000. la târg au luat parte mai multe de 1.300 de expozanți, din peste 35 de țări.
Sosul, botezat White Truffle Marinara Sauce, conține roșii bine coapte (vine-ripened tomatoes, pentru amatorii jargonului de marketing nord-american), trufe albe și fulgi de aur comestibili și este ambalat într-o cutie de lemn lucrată manual. Cantitatea este, firește, una limitată, iar un borcan poate fi livrat la aproximativ 6 săptămâni după ce comanda a fost efectuată.
„White Truffle Marinara este un nou pas pe drumul nostru menit să ofere produse premium cât mai inovative”, a declarat Dave Hirschkop, fondator și CEO al Dave’s Gourmet.”
Dave’s Gourmet s-a lansat în 1993 cu Dave’s Insanity Sauce, unul din primele sosuri făcute cu extract de capsaicină, ceea ce i-a adus atunci titlul de „cel mai iute sos din lume”. Și, ca să înțelegeți mai bine tabloul, la evenimentele de promovare ale respectivului sos, Dave Hirschkop se urca pe scenă în cămașă de forță.
Prostia şi domnia se plătesc. Uneori sunt chiar sinonime…
Aș fi chiar curios dacă toți cei care vor cumpăra sosul îl vor și mânca, sau vor fi destui cei care doar îl vor ține în vitrină 🙂
Sos de colecţie! 😛
… se platesc, daca ai bani. Nu ? 🙂