• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Ca să fim creativi, cică trebuie neapărat să ne apucăm de băut la locul de muncă!

Jul 30, 2013 costachel Mapamond, Mozaic 2


Băut la serviciu

Mai multe companii din SUA, în special din Silicon Valley, oferă gratuit băuturi alcoolice angajaților, în scopul stimulării creativității acestora.

Dar chiar poate alcoolul să-l ajute pe angajat să fie mai performant la serviciu? Ar trebui să fie încurajat băutul la birou? Într-un moment în care statele promovează campanii agresive împotriva alcoolului, aceste întrebări pot părea absolut ciudate.

Și totuși, mai multe companii americane, multe dintre ele situate în Silicon Valley, au decis să ofere gratuit angajaților băuturi alcoolice în timpul programului, informează Wall Street Journal.

Trăiască „Whiskey Friday”!

Susținătorii acestei idei au lansat deja termenul de „Whiskey Friday” și aduc în sprijinul acțiunii lor un studiu al Universității din Illinois, care demonstrează că, după câteva pahare, creativitatea crește cu 50%.

Interviat de Le Monde, sociologul Paul Roman, de la Universitatea din Georgia, a declarat că, pentru o companie, alcoolul constituie „un mijloc simplu de a menține motivația în rândul angajaților”.

Foto: corporateclassinc.com

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Să bei de să stingi iar ficatul să-ți rămână intact? Cică, în curând, s-ar putea… Suc de rosiiAi băut un pahar în plus? Nu-i nimic, se rezolvă cu suc de roșii! Vinurile vedetelor, sau celebrități care ne dau de băut PeșteNicio masă fără pește? Cică nu-i chiar așa…

  • studiu, SUA

2 thoughts on “Ca să fim creativi, cică trebuie neapărat să ne apucăm de băut la locul de muncă!”

  1. adrian 31/07/2013 at 09:41

    Evident că băutura te face mai creativ la locul de muncă. Dorel al nostru a descoperit asta de mult. Probabil că renumele lui a traversat oceanul.

    Reply ↓
  2. Niko-LG 31/07/2013 at 12:23

    Mai angajeazà ? Cà eu n-am nevoie de vizà pentru STATE ? Si dacà mai”e” locuri, mergem o gashcà ! Nu stiu cât de creativi suntem, dar la bàut… îi batem. DE DEPARTE !

    Reply ↓

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Faude on Veniți la cultura vinului!
  • Pairing-ul autohton sau Cu ce vinuri românești tradiționale asociem brânzeturile noastre on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Ida on China face orez fals din plastic? Pe bune?
  • Dumitras on Ciuperci cu smântână
  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved