• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Whirlpool aduce în România cea mai nouă soluție pentru prospețimea de durată a alimentelor

Jun 28, 2011 costachel Comunicate de presă, Mozaic, Știri 0


Whirlpool lansează Tehnologia Al 6-lea Simț Fresh Control, o soluție unică în România, care adaptează și controlează temperatura și nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific în funcție de condițiile externe, de gradul de umplere cu alimente cât și de modul de utilizare al acestuia. Astfel, aparatele frigorifice dotate cu acest sistem mențin alimentele proaspete până la de 4 ori mai mult în comparație cu aparatele obișnuite.

Acest echipament oferă și avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea gheții în cavitatea frigiderului, astfel încât să nu necesite dezghețarea lui. Practic, tehnologia Al 6-lea Simț Fresh Control acționează ventilatorul Multi Flow, care distribuie aerul rece în întreaga cavitate a frigiderului. Astfel se ajunge la nivelul optim de umiditate, de 75%-85% , potrivit recomandărilor AITA, Asociația Italiană a Tehnologiei Alimentare.

„Puțini știu că un nivel de umiditate scăzut produce pierderea în greutate a alimentelor din diferite categorii, cauzată de uscarea parțială, în timp ce un nivel de umiditate prea mare poate favoriza formarea de mucegai și bacterii, cât și compromiterea texturii și aspectului alimentelor, un nivel de 70-85% fiind ideal pentru alimente”, a spus Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool România. „Suntem în plin sezon de vară, iar legumele și fructele parcă sunt mai diversificate ca niciodată. Dar pentru o dietă sănătoasă trebuie să ne asigurăm că acestea se mențin proaspete până în momentul în care le consumăm”, a adăugat aceasta.

Echipamentele frigorifice cu Al 6-lea Simț Fresh Control fac parte din gama Green Generation, garantând conservarea alimentelor cu economie de energie de 25% față de aparatele electrocasnice din clasa A, toate produsele făcând parte din clasa energetică A+. În plus, electrocasnicele cu această tehnologie pot fi setate pe modul de funcționare „vacanță”, care menține în interiorul frigiderului o temperatură de aproximativ 12˚C, reducând consumul de energie la minim și prevenind formarea de bacterii.

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

WWF: viitoarea Politică Agricolă Comună aduce multe riscuri și dezavantaje pentru România Whirlpool – cea mai amplă campanie promoțională pe piața de electrocasnice din România Whirlpool pentru „Prima casă” Băutura e ultima soluție pentru Poșta americană

  • combine frigorifice, Whirlpool

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Piper
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Pecorino
  • Țara Prunelor - România on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved