• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Premiile de Excelenta Vinul.ro — ultimele 4 zile de inscrieri

Oct 11, 2010 costachel Comunicate de presă, Mozaic 0


Revista de specialitate Vinul.ro organizeaza in perioada 25 – 29 octombrie „Premiile de Excelenta Vinul.ro”, concurs de vinuri cu juriu international. Evenimentul va avea loc in Bucuresti la Centrul Aroma (Centrul pentru Excelenta in Tehnologie Alimentara). Prin acest demers, Vinul.Ro incearca sa realizeze o ierarhie cat mai obiectiva a vinurilor romanesti si straine disponibile pe piata autohtona. In ceea ce priveste obiectivele, concursul si-a propus relansarea credibilitatii vinurilor, reconditionarea ideii de valoare destinata consumatorului si informarea obiectiva a acestuia.

Fata de editia din 2009, anul acesta a fost introdusa o noua categorie de jurizare. Pe langa cea in care vor fi analizate si punctate vinurile din marele retail, aceasta noua sectiune este destinata vinurilor non-retail (distribuite doar in hoteluri, restaurante, cafenele, firme de catering etc). Astfel, producatorii, importatorii sau distribuitorii de vinuri vor avea posibilitatea sa inscrie in jurizare probe care nu exista in marile magazine. Din fiecare proba, producatorii vor trimite cate doua exemplare, care trebuie sa ajunga in posesia organizatorilor pana la data de 15 octombrie 2010. Taxa de participare pentru sectiunea non-retail este de 35 euro / proba + TVA.

Degustarile se vor realiza in orb, garantandu-se un anonimat total al probelor. Sesiunile de degustare se vor desfasura pe parcursul a trei zile. Comisiile de jurizare vor fi compuse in majoritate din jurnalisti straini specializati in domeniul vinului, de la publicatii cu traditie, reputatie si notorietate. Acestora li se vor alatura si specialisti si jurnalisti romani. Au confirmat deja interesul de a face parte din juriu personalitati internationale ale lumii vinului precum: Yves Paquier (Elvetia), Liliane Turmes (Luxemburg), Wilfried Moselt (Germania), Marc Dworkin (Franta), Roberto Gatti (Italia), Antonio Maria Casado Tome (Spania), Julia Kostadinova (Bulgaria) si Gergely Barsi Szabo (Ungaria). Șefii de comisii vor fi alesi din randul jurnalistilor straini.

Prin organizarea acestui concurs, Vinul.ro va incerca sa promoveze un standard de calitate a vinurilor de pe piata, cu certificare independenta si impartiala. In urma centralizarii rezultatelor, va fi organizata o gala in care vor fi anuntati castigatorii. Comunicarea lor va avea loc dupa finalizarea festivitatilor, prin intermediul Vinul.Ro, al publicatiilor partenere si prin intermediul celorlalte mijloace de informare publica. Rezultatele vor fi comunicate si in media de specialitate internationala.

S-ar putea să vă intereseze și:

358 de vinuri se bat pentru Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010 Premiile de excelență Vinul.roAu fost anunțate vinurile medaliate la cea de-a patra ediție a Premiilor de Excelență Vinul.Ro Medaliatii Premiilor de excelenta Vinul.Ro, editia 2010 Ghidul vinul.ro

  • premiile de excelenta, vin, vinul.ro

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Ion on Afumături – tehnici de preparare
  • costachel on Pilaf de vinete
  • lucretia on Pilaf de vinete
  • Marcian Dumitrescu on Marar
  • Steriana on Pască rusească, varianta Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved