• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

În premiera la Goodwine, Petro Vaselo, cele mai noi vinuri din Banat

May 13, 2011 costachel Știri 0


Partenerul Strategic al ediției din noiembrie a Târgului de Vinuri Goodwine este compania Vigna SRL, cel mai nou producător de vinuri din Banat. Iubitorii de vin vor putea degusta, în premieră la Goodwine, vinurile scoase sub brandul “Petro Vaselo”, brand care poarta același nume cu localitatea timișeană unde se afla cele 42 de hectare de vie plantate pana în acest moment.

Lansarea oficiala în România a vinurilor produse de Vigna SRL va avea loc în cadrul celei de-a șasea ediții a Târgului de Vinuri Goodwine, care se va desfășura intre 18 și 20 noiembrie, la World Trade Plaza, Hotel Pullman, din București Primele vinuri din recolta 2009 au fost lansate în cadrul Târgului Internațional de Vinuri Vinitaly, aprilie 2011.

Vigna SRL este proprietatea familiei italiene Dal Tio, cunoscuta ca lider mondial în industria producătorilor de espressoare de cafea. Povestea vinurilor “Petro Vaselo” a început în 2005, o data cu începerea programului de plantari de vita de vie în localitatea situata la 30 de kilometri de Timișoara Plantațiilor de Merlot, Pinot Noir și Cabernet Sauvignon li s-au adăugat în 2008 încă 7 hectare de Chardonnay și în 2009 alte 15 hectare de Riesling și Pinot Noir.

Primele vinuri scoase sub acest brand sunt Pinot Noir Otarnita 2009 și Ovas 2009, un cupaj de Merlot și Cabernet Sauvignon. Alte 5 sortimente de vin și 2 spumante vor intra în portofoliul producătorului, toate adresându-se segmentului HoReCa.

S-ar putea să vă intereseze și:

Nu ratați „Serile Goodwine la Terasa Rodon”! 48 de vinuri românești premiate la Decanter World Wine Awards 2012 Multe noutăți și premiere la GoodWine 2012 5.100 de vizitatori au vizitat Târgul Internațional de Vinuri GoodWine

  • Goodwine, Petro Vaselo, Vigna

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Ion on Afumături – tehnici de preparare
  • costachel on Pilaf de vinete
  • lucretia on Pilaf de vinete
  • Marcian Dumitrescu on Marar
  • Steriana on Pască rusească, varianta Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved