• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

„Caloian de primăvară” – vinurile Olteniei profunde în stilul de viață contemporan

Apr 21, 2015 costachel Comunicate de presă, Eveniment, Mozaic 0


Caloian Oprișor

O nouă campanie națională de promovare a consumului de vin este propusă clienților, începând din 20 aprilie, de către Crama Oprișor. Intitulată „E vremea de Caloian”, campania se va derula pe parcursul următoarelor 12 luni în magazinele specializate și localurile partenere, timp în care vor avea loc declinări sezoniere ale acestui demers. Prima etapă – „Caloian de primăvară” – aduce în prim plan trei dintre cele 7 vinuri ale gamei: Rose, Zinfandel alb și Merlot.

Gabriel Roceanu Oprișor

„Demersul este unul de informare și promovare a consumului de vin de calitate, în armonie cu stilul de viață al omului contemporan dar tototdată pornind de la valorile, tradițiile și obiceiurile Olteniei profunde. Pe parcursul anului, vom prezenta consumatorilor vinurile componente ale gamei sub forma unor meniuri adaptate fiecărui anotimp, care vor fi puse în valoare prin informațiile și prin asocierile culinare specifice ale localurilor partenere în proiect”, a declarat Gabriel Roceanu, directorul general al Cramei Oprișor. „Caloianul este un ritual străvechi de invocare a belșugului pentru roadele pământului, și dorim ca iubitorii vinului să se bucure de aceste roade pe tot parcursul anului, alături de noi. Am pregătit vinuri albe și rose proaspete și savuroase, din recolta 2014, iar vinurile roșii sunt deja mature și armonioase. Merlot-ul și Feteasca neagră Caloian din recolta 2013 și-au câștigat deja recunoașterea, prin medalii obținute în fața juriilor de specialiști, în timp ce Cabernet Sauvignon-ul, un soi de struguri care a adus celebritatea Cramei Oprișor, urmează să-și demonstreze valoarea în concursurile din perioada următoare”, a mai anunțat Roceanu.

Cunoscută publicului pretențios mai ales prin edițiile speciale super-premium (Passarowitz, Smerenie, Nenumita, Drăgaică roșie sau Rusalcă albă), Crama Oprișor a decis încă de anul trecut să accelereze și promovarea gamei Caloian la nivel național, prin parteneriatele derulate cu distribuitorii și cu localurile partenere ale acțiunii „Gustă Caloian!”. Etapa 2015 – „E vremea de Caloian” – reprezintă continuarea acestui demers.

Luminița Tzakis Oprișor

„Pregătim acum și o surpriză pentru iubitorii de vinuri tinere, pe lângă cele 7 vinuri deja consacrate în această colecție. Continuăm să inovăm și să inventăm la Oprișor, deoarece specificul acestei game, Caloian, este că oferă publicului libertatea de alegere a vinului potrivit la fiecare moment, ambianță, meniul sau sezon. Vom continua să promovăm puternic această colecție de vinuri tinere destinate segmentului HoReCa (hoteluri, restaurante, magazine specializate), pe tot parcursul anului”, a declarat Luminița Tzakis, director comercial al Cramei Oprișor.

Informații suplimentare despre valorile și istoria Cramei Oprișor, ca și despre colecțiile de vinuri și edițiile limitate create aici, sunt disponibile la www.crama-oprisor.ro.

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Caloian Merlot 2011Caloian Merlot 2011, Crama Oprișor Caloian Cabernet Sauvignon Alb OprișorCaloian Cabernet Sauvignon Alb, 2013, Crama Oprișor Vinurile medaliate la Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice Vinvest 2012 Primăvara în roséVine, vine… Primăvara. În rosé!

  • Caloian, Oprisor, vin

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • instapress.ro on Cotlet Wellington
  • Advertoriale on Începe Luna Vinului la Iași
  • fiji on Sărmăluțele-n foi de varză ale lui Păstorel
  • Instapress on Acest Festival din Palatul Culturii va rămâne, probabil, în analele evenimentelor de vin
  • Faude on Veniți la cultura vinului!

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved