• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

20 de firme reprezintă România la Biofach 2012

Jan 30, 2012 costachel Știri 0


România va fi prezentă cu 20 de firme la cel mai mare târg de produse ecologice din lume – Biofach 2012, care se va desfășura în Germania, la Nürenberg, în perioada 15-18 februarie 2012.

Evenimentul este susținut de Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică – „Bio România” și de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri – Departamentul de Comerț Exterior.

Firmele își vor expune produsele ecologice în pavilionul național al României, prezentându-le vizitatorilor produse certificate ecologic precum cereale și semințe oleaginoase, fructe de pădure, miere și produse din miere, uleiuri, făină dietetică și făină integrală, pâine și produse de panificație, semințe de plante aromatice și mirodenii, furaje, lapte și produse lactate, vinuri, sucuri din fructe, etc.

Vor fi expuse și obiecte de artă și artizanat tradiționale românești, certificate ecologic.

„Intenționăm să promovăm produsele ecologice românești pe piața internațională, iar participarea la acest târg ne arată că suntem pe drumul cel bun. Anul acesta, în cadrul Biofach 2012, România dorește să demonstreze lumii că agricultura ecologică românească reprezintă un mare potențial și că poate deveni un mare producător și exportator de produse și de alimente ecologice. Statistica realizată la nivel mondial ne situează în primele 20 de țări din lume exportatoare de produse agricole certificate ecologic”, a declarat, pentru Agerpres, președintele Bio-România, Marian Cioceanu.

Agricultura ecologică din România și-a triplat, în 2011, numărul operatorilor activi din sistem, până la 10.000, iar creșterea subvențiilor în acest domeniu ar putea duce, la finele anului viitor, la o dublare a agricultorilor care vor intra în sistemul de certificare ecologică.

Biofach este cea mai mare expoziție mondială de produse ecologice și are loc în fiecare an în luna februarie la Nürenberg. Anul trecut au expus produsele lor peste 2500 de firme, din mai mult de 90 de țări, pe o suprafață de expunere de 88.500 mp, iar numărul vizitatorilor a depășit 44.500, dintre care peste 20.000 din afara Germaniei.

S-ar putea să vă intereseze și:

17 firme romanesti la Biofach 2011 România a fost desemnată oficial „Țara Anului” la Biofach 2013 Produse românești Biofach 2013A început BioFach 2013. România este „țara anului” Semnare Conventie Biofach 2013România este oficial Țara Anului la Biofach 2013

  • agricultura, Biofach, ecologie, Germania, targ

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved