Cu o mica întârziere, pentru care îmi cer scuze, iaca ajung să prezint şi numărul asta. Degustări de vin: Villa, Tundo, gama Livia, Hillinger, plus încă una de ciocolata Zotter, asociată cu vinuri alese cu măiestrie de către Marian Timofti (care se va lupta, peste o oră şi-un pic, la Good Point, cu trufele). Constantin Croitoru se ocupă, printre altele, de Syrah, Lucia Pîrvu prezintă în multe imagini sărbătoarea maghiară a vinului, Otilia Chiriţă continuă serialul despre vin şi sănătate, Radu Popovici e tot în Thailanda (cu scrisul, nu fizic!), la Identita Golose au fost Carmen şi Emilian Pascu, Cristian Başchir ne povesteşte cum e cu ospitalitatea la maximă înălţime (la propriu!), Răzvan Cruceanu ne explică ce e puiul de Bresse, iar Marian Timofti ne lămureşte în legătură cu trufele. Mai puteţi citi două interviuri gustoase, cu Adrian Daminescu şi Radu Popovici şi incă multe alte lucruri interesante, pe care vă invit sa le descoperiti singuri, că mă grăbesc să ajung, după cum cred că v-aţi dat deja seama, la degustarea pe care Răzvan Avram a botezat-o „Toscana: extravaganţă cu vin şi trufe“ . Da, aţi ghicit, am să vă spun mai multe despre evenimentul ăsta în numărul viitor.