• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Mâine începe Săptămâna Restaurantelor, ediția a II-a

Sep 21, 2014 costachel Comunicate de presă, Eveniment, Mozaic 0


Săptămâna restaurantelor

Săptămâna Restaurantelor este un proiect co-organizat de Asociația România Culinara, Top Hospitality și Star Chefs, ce oferă clienților pasionați de gastronomie un bun prilej de a profita de șapte zile speciale cu oferte și discounturi din partea restaurantelor participante.

La această ediție participă restaurante din întraga țară. În paralel cu evenimentul principal se vor desfășura și altele, precum demonstrații culinare sau seri speciale de gătit. Acestea vor fi anunțate atât pe pagina oficiala a evenimentului, cat și pe pagina de facebook a Săptămânii Restaurantelor.

Prima ediție a Săptămânii Restaurantelor s-a desfășurat între 16 și 23 mai 2014, în București, ca prim proiect pilot. Cele 40 de restaurante care s-au înrolat au oferit fie meniu fix (25 lei/2-3 feluri), fie discount (25%-50%) aplicat la meniul de baza și/sau băuturi.

Iată și lista restaurantelor participante și ofertele acestora:

București

Osho Primăverii: 25% discount la selecția de vita maturată;
Morgan La Dud: discount 30% la meniuri de degustare (rezervare cu 24h înainte), discount 30% la meniul de foie gras (24 piese);
Goccia: 30% discount la tot meniul, între orele 12:00 – 16:00, și 25% discount după ora 16:00 la tot meniul de mâncare și vinuri;
Silk sky bar: meniu special (gustare, fel principal, desert, focaccia, apa sau suc sau pahar de vin Silk) 45 lei/persoană, pana la ora 18:00 + discount 25% la tot meniul de mâncare;
Yoshi Sushi & Teppanyaki Floreasca: discount 25% la meniul de mâncare;
Mica Elveție: discount 30% la întreg meniul;
Restaurant The Harbour: discount 25% la întreg meniul;
Neves Restaurant: 25% discount la meniul de mâncare;
Muse Bistro: meniul degustare aperitive, meniu degustare fel cald: 100 de lei pentru două persoane și o sticla de vin din partea casei;
The Harp Irish Pub & Restaurant: meniu 25 lei două preparate (fel principal + desert, discount de 55%);
Ludic: discount 25% din tot meniul;
Zebra Caffe: meniu 25 lei persoană (două preparate);
Cucina di Eleni: discount 30% la întreg meniul;
Berăria Germana Bragadiru: discount de 25% din meniul de mâncare;
Trattoria Belviso: meniu 25 lei persoană (două preparate);
Gaudi Bistro: discount 30% la întreg meniul;
Aida Bistro: discount 25% la meniul de mâncare;
Restaurant Marshal (Hotel Marshal): discount 40% din meniul de mâncare;
Salon Golescu: discount 25% din meniul de mâncare;
Amali Bistro: meniu de 25 de lei de persoană;
Madame Pogany: discount 30% din meniul de mâncare.

Iași

Cuib: Meniu 20 de lei de persoană pentru 3 feluri vegetariene;
Restaurant Alexandru: discount între 25-35% din meniu;
Hotel Select (restaurant CinCin): desert gratuit la achiziționarea a două feluri de mâncare;
Restaurant Toujours: 25 de lei două preparate.

Timișoara

Restaurant Merlot: business lunch între orele 12-16 redus cu 30% – de la 35 la 25 lei;
Restaurant Casa Bunicii 2: set meniu la 25 de lei de persoană;
Sabres Restaurant: 25% discount între orele 12:00 și 16:00;
Restaurant Gloria: meniu 25 lei persoană (două preparate).

Cluj-Napoca

Pizzeria di’ Salvo: meniu 25 de lei pentru două preparate;
Tonight Restaurant-Pizzerie: meniu 25 de lei pentru două preparate;
Hotel Meridian: discount între 25-35% din meniu.

Brașov

Bistro de l’Arte: meniu 25 lei două preparate pentru masa de seară (de la ora 17 până la final), plus o surpriză din partea casei;
Pilvax (bucătărie maghiara): 25-35% discount la meniu.

S-ar putea să vă intereseze și:

Mâine începe Primăvara în rosé! Toamna in rosuÎncepe Toamna în Roșu! Vara in albÎncepe Vara în alb! VinvestSalonul Internațional de Vinuri Vinvest, ediția 2014 – Anul Porților Deschise

  • Iasi, restaurante, Saptamana Restaurantelor

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved