• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Gerard Bertrand, cel mai bun producător de vin european al anului

Feb 29, 2012 costachel Băuturi, Mapamond, Mozaic, Vinuri 0


Premiul pentru cel mai bun producător european de vin, acordat de Wine Enthusiast, a fost câștigat, pentru cel de-al treilea an consecutiv, de compania franceză Gerard Bertrand. Festivitatea de premiere a avut loc la New York, pe 30 ianuarie, trofeul fiind înmânat lui Gerard Bertrand, proprietarul companiei care îi poartă numele.

Gerard Bertrand a moștenit pasiunea de a crea vinuri și dragostea pentru regiunea Languedoc (sudul Franței) de la tatăl său, Georges Bertrand, unul dintre liderii legendari ai industriei vinului. Gerard duce mai departe moștenirea tatălui său, viziunea lui fiind să ridice regiunea Languedoc la potențialul său maxim, și să-și transforme compania într-un nume de referință al acestei regiuni.

Achiziționând, în 2002, Château L’Hospitalet, fostul rugbist francez a reușit să dezvolte ecoturismul în această regiune. Astfel, 200.000 de turiști vizitează anual domeniul și degustă vinurile de calitate ce poartă amprenta Gerard Bertrand.

După ce a cumpărat, la începutul acestui an, și Château La Sauvageonne, compania a ajuns la 170 de angajați, peste 325 de ha de viță-de-vie, 12 milioane de sticle vândute (dintre care 50% export, în 60 de țări) și o cifră de afaceri de 37 milioane de euro

Compania Gerard Bertrand comercializează în România, prin Halewood International Premium Imports, cinci sortimente de vin și anume: L’Hospitalet Cabernet, L’Hospitalet Sauvignon, Special Reserve Syrah, Special Reserve Viognier și La Forge.

Foto: highendweekly.com

S-ar putea să vă intereseze și:

Gerard Depardieu a ajuns podgorean în Crimeea Rugbiștii francezi trec de la balonul oval la vița de vie Domaine de la Romanee ContiCel mai important producător de vin din lume Romania vin vitaRomânia este noul El Dorado viticol european

  • Franta, Gerard Bertrand, Halewood, premii, vin

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved