• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Gala Vinului Premium la ediția aniversară Vinvest

Mar 01, 2013 costachel Comunicate de presă, Mozaic 1


Vinvest 2013

Timp și spațiu

Gala Vinului Premium se va desfășura în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara în data de 20 aprilie 2013, începând cu ora 14.00, în cadrul Salonului Internațional de Vinuri, Vinvest 2013 Timișoara.

Gala consta într-o paradă grandioasă a vinurilor românești și internaționale premiate la concursuri naționale și internaționale, prezentate de către oenologi și somelieri bine cunoscuți în lumea vinului. Evenimentul se va desfășura în premiera la Vinvest, după Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice. Consider că asocierea unei crame cu un vin reprezentativ dă personalitate fiecărui producător în parte, așa că iubitorii de vin vor avea ocazia să-și îmbogățească nu numai cunoștințele despre cramă și despre vin, ci să înțeleagă în ce consta imaginea complexă a vinului.

Preț și valoare

Pe lângă cei care se vor înscrie la Gală prin achiziționarea unui bilet, al cărui cost este 250 de lei, în sală se vor afla jurnaliști și profesioniști din domeniul viei și vinului. Un bufet suedez cu produse de calitate va fi aranjat cu arta spre deliciul și bucuria tuturor participanților. Fiecare invitat va trăi o experiență unică prin activarea simțurilor vizuale, olfactive și gustative. Procesul de degustare oferă fiecăruia dintre noi posibilitatea de a ne perfecta simțurile, de a descoperi vinul, de a percepe mirosurile, gusturile, de a pătrunde în interiorul vinului în urma explicațiilor unui somelier sau enolog. În prima etapă, e important să percepem aromele și buchetul vinului, iar gustativ să încercam să-l comparăm trecându-l ulterior prin filtrul gustului personal. Degustarea în sine este subiectivă, are amprenta personala a celui care o realizează. E foarte important ca vinul să fie arhivat în memorie prin amprenta olfactivă și gustativă. Pe lângă toată aceasta bogăție de percepții și senzații, iubitorii de vin vor avea marea șansă de a se adresa în mod direct oenologilor, somelierilor și producătorilor de vin de la circa 20 de crame.

Lucia Pirvu

Brand – event

Dintre toate evenimentele salonului, recomand în special acest eveniment, deoarece întregește imaginea de sărbătoare pe care intenționăm să o oferim acestui salon, Vinvest 2013 – Ediție Aniversară, ocazie cu care sărbătorim atât cei 10 ani de activitate Vinvest, cât și cei 30 de ani de activitate ai mei în domeniul viei și vinului.

Vinul Premium, în concepția mea, reprezintă rodul muncii în echipă, nivelul cel mai înalt de creație pe care îl atinge o cramă după ani și ani de eforturi din partea tuturor celor implicați în procesele de producție, marketing și vânzare Nu e ușor să creezi un brand și nu e ușor să-l menții. Această gală am inițiat-o cu scopul de a apropia iubitorii vinului de locul de proveniență tocmai prin degustarea Vinului Premium, convinși fiind că invitații își vor dori sa cunoască în detaliu locul de origine al vinului degustat.

Mai mult decât atât, în prezent cramele au posibilitatea de a primi oaspeți pentru a degusta vinurile, asociindu-le cu meniuri tradiționale. De asemenea, oferă servicii de cazare și au capacitatea de a organiza conferințe, teambuilding-uri și alte evenimente. Turismul viticol funcționează în alte țări, ar putea funcționa excelent și în România, ținând cont de nivelul optim al ofertelor turistice pe care le practică în prezent multe crame românești

Elementul surpriză

Vinurile care vor fi prezentate la Gală fac parte din tezaurul cramelor deja înscrise la salon, dintre care două ne susțin în calitate de parteneri principali, Jidvei și Casa de Vinuri Cotnari. În orice caz, și noi suntem curioși să vedem cu ce vinuri ne vor surprinde și celelalte crame participante – Petro Vaselo, Domeniile Anastasia, Stațiunea Blaj, Domeniile Sâmburești, SCDVV Pietroasa, Domeniile Dealu Mare Urlați, Crama Oprișor, Wine Princess, Crama Borha – Bodegas Y Vinedos del Jalon, La Rioja Alta S.A., Enate – Domeniile Sara, Budureasca, Marvin Wine Shop, Villa Iustina, Liliac Winery. În calitate de organizatori, și noi le pregătim o surpriza plăcută atât producătorilor de vină fără aportul cărora nu am putea desfășura acest eveniment, dar și celor înscriși la Gală. Dezvăluirile le vom face ulterior, pe site www.vinvest.ro și pe profilul de facebook www.Vinvest.ro/salonul.Vinvest.

Vă așteptăm în Timișoara, să ne bucurăm împreună de Gala Vinului Premium și de celelalte evenimente ale Ediției Aniversare Vinvest 2013!

Luci Pîrvu

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Conferinta de presa Vinvest 2014Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale la Vinvest 2014 Gala vinului nou și vechi„Gala vinului nou și vechi” va avea loc în zilele de 21-23 octombrie, la Green Gate Gala Vinului Nou și Vechi, Iubesc Vinul RomânescGala Vinului Nou și Vechi, un nou eveniment al campaniei Iubesc Vinul Românesc Cabernet Sauvignon Oprisor Eticehta Rosie 2015Crama Oprișor lansează ediția 2015 a Cabernetului Sauvignon Premium

  • Vinvest

One thought on “Gala Vinului Premium la ediția aniversară Vinvest”

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Piper
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Pecorino
  • Țara Prunelor - România on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved