• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Vreți să slăbiți? Beți șampanie!

Nov 28, 2011 costachel Știri 0


Da, ați citit bine, este vorba despre o dietă care nu numai că permite alcoolul, dar chiar vă încurajează să beți unul sau două pahare de șampanie pe zi, dacă vreți să pierdeți câteva kilograme.

Principiul acestui regim este unul foarte simplu: nu există niciun aliment interzis, dar trebuie să vă hrăniți numai cu produse de calitate, savuroase și bogate în nutrienți, având grijă să nu depășiți un total de 1.200-1.400 calorii pe zi.

Pe scurt, decât să mâncați un cheeseburger și să beți o cola, este mult mai bine să optați pentru o tartină cu somon afumat, o salată verde și un pahar de șampanie.

„Dacă mâncați produse de calitate, vă veți simți mai bine în pielea dumneavoastră”, explică Dearbhla McCullough, de la Roehampton University, „și probabil nu veți mai alege mâncăruri nesănătoase”.

Firește, nu toți dieteticienii sunt de acord cu acest nou regim, însă cu toții recunosc că unele mici plăceri facilitează pierderea în greutate, și e mai bine așa decât să încerci un regim bazat pe frustrări.

„Cele mai multe diete interzic ciocolata și alcoolul” precizează Elisabeth Weichselbaum, specialist în cadrul British Nutrition Foundation. „Dar nu e neapărată nevoie. Dimpotrivă, să știi că aceste bunătăți nu sunt complet prohibite poate avea un efect psihologic benefic extrem de puternic.”

În plus, sunt cunoscute și alte efecte benefice ale șampaniei: scade incidența bolilor de inimă și micșorează riscul de Alzheimer. Desigur, atunci când este consumată cu moderație.

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Dacă vreți, totuși, să mâncați la fast-food, măcar nu beți cafea! Pui cu șampanie Halebe de bereAți răcit? Beți multă bere! Mâncați căpșune și beți fără grijă!

  • Nutritie, sampanie, sanatate, studiu

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Piper
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Pecorino
  • Țara Prunelor - România on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved