• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Savoart ne invită la Sărbătoarea bunului gust

May 13, 2012 costachel Eveniment, Mozaic 0


În perioada 15-17 iunie, Savoart ne lansează provocarea de a fi noi înșine, prieteni cu noi și între noi. Prieteni cu tot ceea ce înseamnă savoare cotidiană – de la vinuri, brânzeturi, ciocolată și alte delicatese culinare, până la teatru, literatura, film și artă. Toate acestea, pe muzica live a unora dintre cele mai apreciate nume din domeniu.

De această data, Savoart – în veșminte de vară – ne aduce în „starea de bine” la No Name, în Timișoara. Adică într-un un cadru prietenos unde ne vom putea bucura de serile de vară, atât în spațiul interior, cât și pe terasele acoperite sau la umbra copacilor.

Aceasta ediție a Savoart vine cu lecții de la cunoscători – școală de vinuri, ateliere de gastro-fotografie, concursuri foto cu premii, prezentare de film urmata de discuții – toate pentru o școală superioară a vieții. Puteți descoperi cele mai bune vinuri autohtone, asculta niște artiști de excepție, înălța gândurile prin lectură – totul într-un cadru viu și plin de relaxare.

Printre produsele cu care ne vor îmbia expozanții se numără vinuri, brânzeturi fine, trabucuri, pipe, produse culinare, lichioruri, coniacuri, cocktailuri, șampanii, dulciuri etc

Pe toată durata sărbătorii vor fi organizate proiecții de filme, expoziții de pictură și fotografie și un concurs foto.

Somelierii din OSR 2011 ne așteaptă la Școala Vinului, unde vor organiza degustări colective și vă vor iniția în tainele vinului.

Și nu trebuie ratat Photo Gourmet, adică atelierul de food shooting (mentor foto: Răzvan Voiculescu, maestru culinar: Daniela Graura), o compoziție savuroasă, care adună în aceeași „farfurie” rețetele culinare și fotografia.

Programul evenimentului

Vineri, 15 iunie: 18.00 – 04.00
Sâmbătă, 16 iunie: 15.00 – 04.00
Duminică, 17 iunie: 14.00 – 00.00

Fumatul este permis și degustarea este gratuită.

Tarife

– 35 lei/zi (25 de lei/zi pentru elevi și studenți)
– abonament 2 zile (la alegere) – 60 lei (40 lei pentru elevi și studenți)
– abonament 3 zile – 80 lei (55 lei pentru elevi și studenți)

Biletele pentru studenți și elevi sunt valabile doar însoțite de cardul OMNIPASS, legitimația de student sau carnetul de elev, vizate la zi.

Din programul artistic

Vineri

19.00 – Horațiu Mălăele
21.00 – Mircea Vintilă și Călin Bârcean
23.30 – Mihai Mărgineanu

Sâmbătă

15.00 – Proiecție film, urmată de discuții
17.00 – Adi Bezna, Călin Ungureanu și poetul Andrei Maftei
19.00 – Trei Parale
21.00 – Grigore Leșe și artistul iranian Amir Heidarkhodaee – Muzici străvechi. Interferențe romano-persane
23.30 – Taxi
01.30 – Electric Fence

Duminică

15.00 – Ovidiu Mihailescu
17.30 – Operă
20.00 – Ducu Bertzi
22.30 – Maria Răducanu

Reperele orare sunt aproximative.

S-ar putea să vă intereseze și:

Vinul de la sărbătoarea Sfântului Martin Vinul și comunicarea prin gust De șapte ori Lafazanis, sau sărbătoarea vinurilor grecești Vintest 2013Vintest – programul celei de-a III-a ediții

  • eveniment, OSR 2011, Savoart, vin

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved