• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Beți Beluga și nu veți mai fi mahmuri niciodată!

Aug 06, 2013 costachel Mapamond, Mozaic 4


Vodka Beluga

Producătorii celebrei votci rusești Beluga au ales o modalitate de promovare inedită. Ei îi asigură pe consumatori că nu vor mai ști ce-i aia mahmureală! Declarația a fost făcută cu ocazia lansării la Londra a variantei Beluga Noble, cea mai vândută votcă super-premium din Rusia, anunță Evening Standard.

Secretele ar fi, conform spuselor acestora, folosirea unei ape ce provine din izvoare arteziene din Siberia și un proces de maturare a distilatului ce durează 30 de zile. Astfel, ne asigură producătorii, indiferent de modalitatea de servire preferată („natur” sau în vreun cocktail), Beluga nu provoacă niciodată mahmureală.

Altminteri, debutul a avut loc la Bulgari Hotel din Knightsbridge, iar restaurantul L’Atelier, al celebrului bucătar francez Joel Robuchon, a conceput un meniu special care să însoțească această votcă. Rețetele n-au fost comunicate, dar ne putem imagina cam despre ce este vorba, atâta vreme cât chiar producătorii spun că votca lor este perfectă pentru icre negre.

Și tot ei mai spun că Beluga are o cotă de 87% din piața de votcă a Rusiei (probabil este însă vorba doar de segmentul super-premium). Așa că nu e de mirare că, măcar pentru început, ei se adresează în primul rând compatrioților aflați în Regatul Unit. Dar Grigory Maslennikov, purtătorul de cuvânt al brandului, a ținut să precizeze că producătorii se bazează pe faptul că Londra este un trend-setter la nivel mondial.

Sincer, nu știu de unde v-ați putea cumpăra (pentru verificare, desigur!) o sticlă de Beluga Noble. Dar varianta de top (Beluga Gold Line, maturată 90 de zile, sigilată cu ceară), poate fi cumpărată de la gourmet.ro cu 664,05 lei.

Vorba ziariștilor de la Evening Standard: votca Beluga nu dă mahmureală. Dar prețul, cine știe…

S-ar putea să vă intereseze și:

ZubrowkaCele mai bune 10 mărci de votcă din lume Ce marcă de votcă preferă să bea americanii O nouă fiță: votca aromatizată cu rom! Vreți să slăbiți? Beți șampanie!

  • Beluga, mahmureala, Marea Britanie, votca

4 thoughts on “Beți Beluga și nu veți mai fi mahmuri niciodată!”

  1. lucian 01/01/2014 at 13:35

    Se gaseste la Heinrig duty free. Costurile sunt eur 50 sau 69 pt varianta normala (noble) si eur 100 pt gold. Cam de multisor imi fac curaj sa cumpar o sticla…

    Reply ↓
    1. lucian 01/01/2014 at 13:36

      50 sau 60 nu 69. Scuze.

      Reply ↓
  2. fado 18/05/2014 at 18:34

    dai 1 ban si bei Beluga

    Reply ↓
    1. costachel Post author19/05/2014 at 08:41

      Ei, mai mulți bani 🙂

      Reply ↓

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved