• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Antinori își deschide porțile pentru vizitatori

Nov 18, 2011 costachel Știri 0


În premieră, porțile cramelor Antinori se vor deschide pentru vizitatori, a declarat vicepreședintele Albiera Antinori (foto), pentru decanter.com, în timpul recentului World Wine Symposium, desfășurat la Villa d’Este, pe malul lacului Como (Italia).

„Foarte greu este recunoscută, în Italia, importanța turismului oenologic. Și dacă tot aveam nevoie de o cramă nouă, am hotărât să o construim din prima astfel încât ea să poată fi vizitată, fără ca acest lucru să împiedice fluxul normal al vinificației.”

Noua locație, ce urmează să fie inaugurată la sfârșitul anului 2012, va fi amplasată între Florența și Siena și va fi utilizată pentru producerea vinurilor Chianti Classico DOCG. Tot aici va fi și noul sediu central.

În ciuda condițiilor economice dificile, Antinori și-a manifestat încrederea că noua investiție este pe deplin justificată și că va atrage turiștii care vizitează regiunea.

„Nu suntem deloc îngrijorați că nu vom avea turiști”, a declarat ea. „Principalul scop rămâne acela de a îmbunătăți condițiile de producție. Totuși, sunt sigură că va fi un punct de interes pentru iubitorii vinului și ne pregătim să-i întâmpinăm așa cum se cuvine.”

Turismul a reprezentat 8% din PIB-ul Toscanei în 2010, în conformitate cu datele furnizate de World Travel and Tourism Council.

Marchesi Antinori este unul dintre cei mai mari producători de vin din Italia, cu o tradiție care datează încă din 1385. În perioada anilor 1970, a jucat un rol esențial în așa-numita revoluție „Super Tuscan”.

Foto: enoeventos.com.br

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Din colaborarea Halewood-Antinori și-au luat zborul Fluturi & Farfalle 5.100 de vizitatori au vizitat Târgul Internațional de Vinuri GoodWine Gordon RamsayGordon Ramsay deschide lista celor mai bogați bucătari în 2011 GoodwineVineri se deschide Târgul Internațional de Vinuri Goodwine

  • Antinori, Italia, turism oenologic

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Piper
  • Hai la masa cu pastele Baneasa! – Modern Cinderella on Pecorino
  • Țara Prunelor - România on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved