• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

World Beer Awards a stabilit care sunt cele mai bune beri ale anului 2012

Sep 29, 2012 costachel Știri 0


cele mai bune beri ale anului 2012

Ieri au fost anunțați câștigătorii ediției din 2012 a prestigiosului concurs internațional World Beer Awards, organizat de tastingbeers.com. Adică, mai pe românește, au fost acordate premiile pentru cele mai bune beri ale anului.

Marele câștigător este un pale ale american, Deschutes Red Chair (produs de Deschutes Brewery din Bend, Oregon), care a obținut, de asemenea, titlul de World’s Best Pale Beer.

Deschutes Red Chair

Americanii au mai obținut un titlu, tot Deschutes câștigâng și categoria World’s Best Stout & Porter, prin The Abyss.

În rest, Belgia a obținut două titluri, prin Het Anker Gouden Carolus Classic (în categoria World’s Best Dark Beer) și Alken-Maes, cu Mort Subite Oude Gueuze (categoria World’s Best Sour Beer).

Germanii au câștigat tot două categorii (Waldhaus Spezial Gold e World’s Best Lager, iar Weihenstephaner Vitus a fost desemnat World’s Best Wheat Beer).

Câte un titlu au obținut scoțienii (TSA Brewing Co. Double Espresso, în categoria World’s Best Flavoured Beer) și japonezii, prin Fujikanko Heights Beer Rauch, care s-a plasat prima în categoria World’s Best Speciality Beer.

Le Trou du Diable Schieve Tabarnak

Ca o noutate, pe lângă decernarea titlurilor pentru cele mai bune beri ale anului 2012, în acest an a fost acordat și premiul pentru cea mai reușită etichetă. „World’s Best Label 2012” a fost câștigat de Le Trou du Diable Schieve Tabarnak. O bere „à l’ancienne” născută din colaborarea dintre berăria canadiană „Le Trou du Diable” (Shawinigan, Quebec) și micro-berăria belgiană „Brasserie de la Senne” (Bruxelles).

S-ar putea să vă intereseze și:

World Beer Awards 2011Cele mai bune beri din 2011, versiunea World Beer Awards World Beer Awards 2014World Beer Awards 2014 a stabilit care este cea mai bună bere din lume World Beer Awards 2015World Beer Awards 2015: 3 medalii pentru berile românești Cele mai bune vinuri italieneCare sunt cele mai bune vinuri italiene ale anului 2013?

  • bere, concurs

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved