• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Un Sauvignon Blanc care-i mai bun dacă-i băut în pielea goală

Aug 02, 2012 costachel Știri 0


Cuvee nue

E mai bun un pahar de Sauvignon Blanc dacă-l bei în pielea goală? Așa pare să creadă firma londoneză Stevens Garnier Wine Agency, care a lansat o campanie (realizată de românca Ana Sapungiu) ce sugerează tocmai această idee.

„Cuvée Nu” Sauvignon Blanc 2011 este produs de Domaine Henri Beurdin din Reuilly (regiunea Champagne berrichonne). Este o comandă specială pentru rețeaua de magazine specializate Oddbins, iar prețul unei sticle este de aproximativ £ 9,50.

Conceptul și design-ul campaniei îi aparțin lui James Forbes, buying & marketing director la Stevens Garnier Wine Agency, care a declarat:

„Viile domeniului Beurdin din estul Loarei produc un Sauvignon Blanc cu o aromă și un gust atât de pure, încât nu au nevoie de stejar ca să le îmbunătățească în vreun fel. Este, dealtfel, un mic secret aici: mulți producători de Sauvignon Blanc din zona Loarei folosesc stejarul. Din punctul meu de vedere, asta maschează intensitatea vinului și nu am vrut să se întâmple așa în cazul vibrantului Sauvignon Blanc de la Domaine Beurdin.

E drept, ideea de a asocia baricarea (adică maturarea vinului în butoaie de stejar) cu „îmbrăcarea” poate părea puțin cam îndrăzneață. Dar asta nu a părut să-l deranjeze prea tare pe Forbes, care a precizat:

„Fără stejar, Cuvée Nue e atât de curată, de strălucitoare și de neastâmpărată, încât am vrut să prind asta în campania de lansare. Am stabilit denumirea de Cuvée Nue tocmai ca să subliniez puritatea naturală a vinului.”

Campania propriu-zisă a fost realizată de o româncă, Ana Sapungiu, care îndeplinește funcția de buyer pentru Oddbins. Ea a înțeles imediat conceptul lui James Forbes, care i-a mulțumit pentru că „l-a transformat în realitate și l-a așezat pe raft”.

Lansarea va fi sprijinită de o campanie bazată pe afișul din imaginea de mai sus.

S-ar putea să vă intereseze și:

Sauvignon Blanc Castel Starmina, 2008 Domeniile Boieru Sauvignon Blanc&Riesling 2011Domeniile Boieru Sauvignon Blanc&Riesling Sauvignon Blanc Frontera Concha y Toro 2008 UE vrea să știm dacă vinul pe care-l bem conține lapte sau ouă

  • Marea Britanie, marketing, Sauvignon Blanc, vin

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Ion on Afumături – tehnici de preparare
  • costachel on Pilaf de vinete
  • lucretia on Pilaf de vinete
  • Marcian Dumitrescu on Marar
  • Steriana on Pască rusească, varianta Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved