• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

S-a încheiat Festivalul Thai Food

Oct 03, 2012 costachel Comunicate de presă, Eveniment, Mozaic 1


Festivalul Thai Food

Ambasadori, reprezentanți ai mediului de business pasionați de aromele orientale și iubitorii de mâncare thailandeza s-au reunit săptămâna trecută la Festivalul Thai Food organizat de Crowne Plaza București. Aici ei au avut oportunitatea să încerce o varietate de mâncăruri tradiționale thailandeze, gătite de invitații speciali ai evenimentului, bucătarii thailandezi de la Crowne Plaza Bangkok, Chef Pothibanthit și Chef Ruanmun, cărora li s-a alăturat bucătarul șef de la Crowne Plaza București, Ashlie Dias.

„Ne bucuram că toți clienții Crowne Plaza și iubitorii de mâncare thailandeza au primit atât de bine acest turneu culinar. Thai Food Festival este doar unul dintre evenimentele dedicate bucătăriei asiatice, acestea vor continua pe viitor cu multe alte experiente gastronomice”, a declarat Ashlie Dias, bucătarul șef de la Crowne Plaza București

Cei care au dorit să experimenteze aventura gastronomică thailandeză au putut alege mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet thailandez și s-au putut bucura de un Thai Sunday Brunch. Împătimiții au luat chiar și lecții de gătit susținute de bucătarii invitați, unde au învățat să prepare, printre altele, Por pia top – pachețele de primăvară, Tom yam goong – supă picantă cu iarbă de lămâie și creveți, Khao niew mamoung – mango proaspăt cu orez dulce și sos de nucă de cocos.

S-ar putea să vă intereseze și:

Indian FoodDiwali, festivalul luminilor, vă prezintă mâncarea indiană tradițională Food is fashionFood is Fashion: să mănânci bine e „cool” Slow Food Salonul Vinvest 2013 TimișoaraS-a încheiat Salonul Vinvest 2013 Timișoara

  • eveniment, gastronomie, thai

One thought on “S-a încheiat Festivalul Thai Food”

  1. aphextwinz 04/10/2012 at 08:12

    Gata, acum sunt sigura, aveti ceva cu mine 😀
    Tom Yum ca tailandezele de pe strada care invart si te servesc la botul calului, sincera sa fiu, nu am mancat nici la resorturile de multe stele.

    E cam cum ai manca la noi sarmalele la bunica pe pirostrii diferenta, aceleasi ingrediente, alt gust. Mama ce pohta mi-ati facut si Tailanda e asa departe cand esti somer 😀

    Sanatate!

    Reply ↓

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved