• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Programul Salonului Național de Vinuri al României, Vintest 2014

Oct 23, 2014 costachel Știri 0


Vintest 2014

După cum v-am anunțat deja, mâine începe, la Sala Palatului, ediția cu numărul 4 a Salonului Național de Vinuri al României, Vintest București. Și, fiindcă vă rămăsesem dator, iată și programul complet al manifestării.

Vineri, 24 octombrie

Ora 11.00 – întâlnirea expozanților la cafea;

Ora 12.00 – deschiderea oficială;

Ora 13.30 – startul Cupei Bucureștiului în Artă Culinară. Organizator Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, președinte Ștefan Bercea, secretar-general Petrișor Tănase (Stand Gastro);

Ora 14.00 – degustare Casa Panciu. Lansare Cabernet Sauvignon Rose;

Ora 15.00 – degustare Vinarte. Lansare Negru de Drăgășani 2013;

Ora 16.00 – degustare Pivnițele Logos: Plebanoș;

Ora 17.00 – degustare Crama Dealul Dorului, Cabernet Sauvignon 2013 (medalie de aur la Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice Vinvest 2014);

Ora 18.00 – degustare Domeniile Sâmburești. Lansare Pinot Noir 2013;

Ora 19.00 – prezentarea etichetei Vintest 2014, Domeniile Anastasia, Cabernet Sauvignon 2011;

Ora 20.00 – închiderea salonului.

Sâmbătă, 25 octombrie 2014

Ora 11.00 – detalii despre Cupa Bucureștiului în Artă Culinară cu Petrișor Tănase;

Ora 12.00 – Marian Constantinescu, Cine lasă ușile deschise în turism! (o carte despre viata secretă a hotelierilor). Lansare de carte cu sesiune de autografe la standul Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (cu premii: geantă de voiaj și premii în vin)

Ora 13.00 – degustare Budureasca, Oro Manisa, cupaj de Chardonnay și Tămâioasă românească, Gama Origini, Ultra Premium;

Ora 14.00 – Domeniile Dealu Mare Urlați, degustare Pelin de Urlați;

Ora 14.30 – degustare aplicata cu somelierii Cătălin Baluță și Mihai Dumitru;

Ora 15.00 – degustarea vinurilor din soiul Fetească Neagră cu Juan Mendiola Huyamares, degustător internațional OIV (Organizația Internațională a Viei și Vinului), președinte al Confederației Naționale Pisco Peru;

Ora 16.00 – prezentare Scharfenberger Maschinenbau, cu Wilhelm Roth;

Ora 16.30 – Domeniile Sâmburești, lansare Fetească Neagră;

Ora 17.00 – butoaiele Vallach de la Unicom Wood Production, cu Mihaela Czipczer;

Ora 17.30 – degustare de vinuri bio la Domeniile Franco-Române;

Ora 18.00 – închiderea salonului.

Duminica, 26 octombrie

Ora 10.00 – întâlnirea expozanților;

Ora 11.00 – lansarea ediției de toamna a revistei Top Drinkfood&Lifestyle;

Ora 11.30 – degustare Domeniul Vlădoi;

Ora 12.15 – degustare Domeniile Boieru;

Ora 12.30 – prezentare și degustare Aqua Carpatica;

Ora 12.45 – degustare Domeniile Sara;

Ora 13.30 – degustare Pietroasa, Tămâioasă Românească 2012;

Ora 14.00 – lansare de carte cu sesiune de autografe. Mihail Gălățanu, Elixirul, (roman pe tema vinului);

Ora 14.30 – anunțarea câștigătorilor concursului Cupa Bucureștiului în Artă Culinară;

Ora 15.00 – anunțarea câștigătorului premiului „Cea mai reușită eticheta” de către Asociația Presei Agricole din România;

Ora 15.30 – anunțarea câștigătorului tombolei „Cumperi bilet la Vintest și câștigi greutatea ta în vin”;

Ora 16.00 – închiderea salonului.

S-ar putea să vă intereseze și:

Vintest 2012 deschidereaConcluzii după Salonul Național de Vinuri al României – Vintest 2012 Vintest 2013Vintest – programul celei de-a III-a ediții Vintest 2013Cifrele celei de-a treia ediții a Salonului Vintest Vinvest 2014 Lucia PirvuVineri se deschide Salonul Vintest 2014

  • vin, Vintest, Vinvest

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Ion on Afumături – tehnici de preparare
  • costachel on Pilaf de vinete
  • lucretia on Pilaf de vinete
  • Marcian Dumitrescu on Marar
  • Steriana on Pască rusească, varianta Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved