• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Noi prezențe de marcă la Provino: Senator Wine, Nachbil și Leida Impex

Mar 08, 2012 costachel Eveniment, Mozaic 0


Vinuri alese de la Senator Wine

Senator Wine este o companie privată care încearcă sa ofere lumii soiurile românești și să obțină soiuri internaționale scoțând în evidenta terroir-ul romanesc.

Brand-urile aflate în portofoliul companiei sunt Monșer, Varius și Senator Private Collection. Monșer este cea mai mare gama de soiuri pure românești, Varius o colecție de 5 soiuri internaționale, iar Senator Private Collection cuprinde doua cupaje, unul alb și unul roșu.

„Odată cu participarea noastră la Festivalul Provino – Vin, Artă, Gastronomie vom prezenta gamele noastre de produse existente pe piață în acest moment: Monșer, Varius, Omnia, Suav, Glia și Senator Private Collection. Cu aceasta ocazie dorim să prezentam consumatorilor clujeni prezenți întregul nostru portofoliu de produse. Suntem mândri să afirmam că Senator Wine este singura cramă din România care are podgorii în patru zone: Huși, Vrancea, Însurăței și Tirol și selectează din fiecare zonă cele mai bune vinuri pentru a le oferi consumatorilor un nivel înalt de calitate. De asemenea, din 2010, Senator Wine deține la Însurăței cea mai mare suprafață de vie organica din Sud-Estul Europei, de aproximativ 250 hectare. Speram că vom fi vizitați la stand de cat mai multi consumatori clujeni”, declară George Neacșu, Director General Senator Wine.

Nachbil crede în vinurile cât mai naturale

Oenologii pivniței sunt Johann și Edgar Brutler, tată și fiu, și produc vinuri de calitate utilizând o tehnologie simplă. Un rol important în crezul lor îl are naturalitatea, păstrarea originalității fructului. Cei ce degustă aceste vinuri sunt atinși de pasiunea oenologilor, de dragostea și respectul lor față de aceasta meserie, fără de care nici nu s-ar putea produce vinuri cu adevărat minunate.

Compoziția actuala a soiurilor este foarte diversificată, întrucât aici întâlnim soiurile Riesling, Traminer, Chardonnay, Sauvignon, Pinot Gris, precum și Cabernet Sauvignon, Merlot, Blaufränkisch, Pinot Noir și Syrah.

„Suntem o crama meșteșugărească, pentru noi este foarte importantă naturalitatea produselor, ceea ce înseamnă o producție ecologică în vie și o tehnologie redusă în pivniță. Ar fi foarte important nu numai pentru noi, ci și pentru toți participanții, ca specialiștii din domeniul HoReCa să ne viziteze la acest eveniment și sperăm că Provino de la Cluj deschide porțile spre HoReCa”, spune Csilla Serli, Director Executiv Nachbil.

Leida Impex – marca excelenței în domeniul HoReCa

Lider al pieței naționale de accesorii, consumabile și servicii pentru hotel, camere de hotel, lobby sau lounge, restaurant, bar, cafenea, cofetărie, catering, atât pentru servire, prezentare cat și pentru preparare, Leida Impex sărbătorește anul acesta 18 ani de activitate neîntreruptă în compania artizanilor frumosului din marile firme de profil.

„În cadrul Festivalului Provino ne vom promova produsele noi cum ar fi carafe, decantoare ș.a. În ceea ce privește elementul special pentru aceasta ediție vom dezvălui: paharele nobile sablate Renaissance, paharele suflate Adina Prestige, paharele de apa Albastru, Pahar Blind Negru și multe alte surprize”, a declarat Daniela Ciurescu, Director General Leida. „Compania noastră, alături de un mare expert în arta culinară, a cărui identitate nu o voi dezvălui încă, vrea să dezvolte un Gourmet Temple și totodată să promoveze cat mai mult articole pentru bucătăria tradițională românească, cum ar fi produse de genul carafe din ceramica și ceșcuțe pentru țuică. Festivalul Provino – Vin, Artă, Gastronomie ne oferă oportunitatea de a ne mari portofoliul de clienți și ne dorim să avem 100 de clienți fericiți în urma acestei ediții”

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Frank Smulders ProvinoPremieră absolută la Provino: primul masterclass din România susținut de un Master of Wine Concurs de vinuri românești la Festivalul Provino de la Cluj Festivalul PROVINO – vinul, arta și gastronomia își dau întâlnire în noiembrie la Iași Desant de vinuri basarabene la festivalul PROVINO

  • Leida Impex, Nachbill, Provino, Senator Wine, vin

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Faude on Veniți la cultura vinului!
  • Pairing-ul autohton sau Cu ce vinuri românești tradiționale asociem brânzeturile noastre on Filoxera în România? Parc-a fost ieri…
  • Ida on China face orez fals din plastic? Pe bune?
  • Dumitras on Ciuperci cu smântână
  • Costin on Ciorba de burtă a lui Pastorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved