• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Corcova Roy&Dâmboviceanu își lansează gama premium: Dealul Racoveanu

Nov 11, 2011 costachel Comunicate de presă, Mozaic, Știri 0


În urma cu ceva mai mult de un an, numele Corcova era cunoscut unui cerc restrâns de specialiști, aceștia salutând revenirea unei faimoase, cândva, denumiri de origine controlata în universul oenologic autohton. Astăzi, după lansarea unui număr impresionant de sortimente într-un timp atât de scurt, de la deja „clasicul” Cabernet Sauvignon – Merlot până la surprinzătorul Muscat Ottonel și de la vinul alb dulce până la Rosé Magnum, Corcova a devenit o referință nu doar pentru profesioniști, ci și pentru toți amatorii de vinuri de calitate.

Fidelitatea le este acum răsplătită prin apariția gamei premium: Dealul Racoveanu. Este demn de precizat ca numele nu este întâmplător, el regăsindu-se ca toponim în arealul viticol deținut de producător: asa se numește chiar dealul plantat cu soiul Syrah, foarte apreciat, de altfel, în prezent. Sortimentul Syrah – Dealul Racoveanu, lansat anul trecut, a fost doar primul din seria de vinuri maturate în butoaie de stejar, adăugându-i-se acum Cabernet Sauvignon – Merlot (deja premiat cu aur la Concursul Internațional de Vinuri București 2011), Pinot Noir și Chardonnay.

Destinate, în principal, distribuției în restaurante, cluburi, hoteluri, dar și magazinelor specializate, și, nu în ultimul rând, exportului, vinurile Corcova Dealul Racoveanu produse în 2009 vor delecta publicul începând din 8 noiembrie, odată cu lansarea lor la Grand Café Van Gogh, din capitală. Și, având în vedere potențialul lor de învechire, vor continua să delecteze publicul, cu siguranță, pentru multă vreme de acum înainte…

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

Syrah Corcova 2010Syrah Corcova, Dealul Racoveanu, 2010 Cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, Corcova, 2008 Degustare GoodPoint albe plus rozeCorcova, Cuvée Vișan și 3 Château-uri franțuzești Cabernet Sauvignon Oprisor Eticehta Rosie 2015Crama Oprișor lansează ediția 2015 a Cabernetului Sauvignon Premium

  • Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Corcova, Dealul Racoveanu, Merlot, Pinot Noir, Syrah

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Invenții Care Trebuiesc Inventate - 27.03 - Piuituri on 9 soluții anti-mahmureală
  • kmy on Plăcintă dobrogeană
  • Sandwich-uri cu sos bolognese si parmezan – Pruncu on Tartine calde cu carne la cuptor
  • Ion on Afumături – tehnici de preparare
  • Doina on Plăcintă dobrogeană

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved