• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Cele mai bune beri din lume au fost premiate la „Mondial de la Bière”

Oct 27, 2011 costachel Știri 0


La recent încheiatul Mondial de la bière, desfășurat la Strasbourg (Franţa), în perioada 21-24 octombrie, medalia de platină, care recompensează cea mai bună bere din lume, a fost acordată unei beri daneze, Hornbeer Dryhop (6,5% vol. alc.), produsă de Hornbeer.

Au fost decernate, de asemenea, 12 medalii de aur. Fabricanții premiați au fost, în ordine alfabetică, Belgoobeer (pentru Bioloo Blond), Birra Amiata (pentru Bastarda Rossa), Birra San Biagio (pentru Ambar), Brasserie Dieu du Ciel! (pentru Aphrodisiaque și Dernière Volonté), Brasserie du Pays Flamand (pentru Anosteké), Brasserie Historique de l’Abbaye du Cateau (pentru Vivat blonde), Brasserie La Franche (pentru La Franche Profonde), Cerveses Alve (pentru Bock Damm), Le Brewery (pentru Odo), Smuttynose Brewing Co. (pentru Robust Porter) și V and B (pentru Levrette Triple).

Juriul a fost alcătuit din Steve Holt (Marea Britanie, președintele juriului), Christian Deglas (Belgia), Hervé Loux (Franța), Samuel Merritt (SUA), Laurent Mousson (Elveția), Elisabeth Pierre (Franța), Patrice Schoune (Canada-Belgia), Alessio Selvaggio (Italia), Philippe Wouters (Canada-Belgique) și Alex Barlow (Marea Britanie, jurat supleant)

Concursul s-a numit „MBière Europe Pierre Celis” în onoarea „tatălui berii albe” care a murit primăvara trecută la Hoegaarden (Belgia). Au fost înscrise peste 500 de beri, provenind de la 150 de producători. Nu au existat mai multe categorii, iar criteriile au fost în număr de 5: calitatea berii, aromele, gustul, finalul și plăcerea globală.

 Foto: Mondial de la bière

S-ar putea să vă intereseze și:

World Beer Awards 2011Cele mai bune beri din 2011, versiunea World Beer Awards World Beer Awards a stabilit care sunt cele mai bune beri ale anului 2012 Tutankhamun AleCele mai scumpe beri din lume Două beri românești premiate la European Beer Star 2011

  • bere, concurs

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved