• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

Bio România – spațiu expozițional de 400 mp la BioFach 2014

Dec 27, 2013 costachel Știri 0


Biofach Romania 2014

Agricultura ecologică în România a cunoscut în 2013 încă un an de succes, promițând mai mult pentru anul 2014, susține Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică – Bio România.

În anul 2014, membrii Asociației vor expune pe o suprafață de 400 de metri pătrați la BioFach Nürnberg, cel mai mare târg de agricultură ecologică din lume, precizează un comunicat al Bio România, remis agenției Agerpres.

La ediția 2013 a BioFach, România a fost desemnată ca „Țară a Anului”.

„În anul 2014 membrii Asociației vor fi prezenți pe o suprafață de 400 de metri pătrați la BioFach. Astfel, vom păstra ștacheta ridicată în 2013 în fața publicului german și mondial”, precizează comunicatul.

Târgurile internaționale la care a participat Bio România in 2013 se numără printre cele mai prestigioase din lume – BioFach Nurnberg, BioFach Baltimore, Anuga, World Food Moscow, MENOPE Dubai. Aceste târguri au făcut vizibilă imaginea agriculturii ecologice din România în piețe din întreaga lume.

În timpul conferinței Romanian Organic Forum, ce a avut loc pe 31 octombrie, a fost semnată Declarația de Intenție privind Agricultura Ecologică dintre Federația Națională a Agriculturii Ecologice din Franța (FNAB) și Asociația Bio România, Franța fiind invitată să participe ca Țară a Anului la Salonul Eco Agricultura 2014.

Pentru 2014, asociația își propune să obțină reducerea TVA la alimentele bio, precum și susținerea financiară de care are nevoie agricultura ecologică, conform noilor PAC și PNDR 2014-2020.

Foto: biofach.de

S-ar putea să vă intereseze și:

România a fost desemnată oficial „Țara Anului” la Biofach 2013 20 de firme reprezintă România la Biofach 2012 Produse românești Biofach 2013A început BioFach 2013. România este „țara anului” Semnare Conventie Biofach 2013România este oficial Țara Anului la Biofach 2013

  • agricultura, Biofach, ecologie, Germania, producatori, targ

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Iulian Budală on Roquefort
  • Otilia on Vinete marinate libaneze
  • Vio on Vinete coapte la borcan
  • costachel on Urzicile lui Păstorel
  • OPREA DORINA on Urzicile lui Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved