• Băuturi
    • Cocktailuri
    • Distilate
    • Lichioruri
    • Vinuri
  • Dicționare
    • Dicționar de băuturi
    • Dicționar de condimente
    • Dicționar de legume
    • Dicționar de sosuri
    • Dicționar de verdețuri
    • Dicționar de brânzeturi
    • Dicționar de termeni culinari
  • Rețete
    • Conserve și murături
      • Rețete de zacuscă
      • Rețete de murături în saramură
      • Rețete de murături în oțet
    • Rețete celebre
    • Rețete cu carne de iepure
    • Rețete cu carne de miel
      • Fripturi de miel
    • Rețete cu carne de oaie sau berbec
    • Rețete cu carne de pasăre
    • Rețete cu carne de porc
    • Retete cu carne de vită
    • Rețete cu ciuperci
      • Mâncăruri cu trufe
    • Rețete cu legume
      • Mâncăruri cu cartofi
      • Mâncăruri cu dovlecei
      • Mâncăruri cu vinete
      • Mâncăruri cu conopidă
      • Mâncăruri cu praz
      • Mâncăruri cu varză
      • Mâncaruri cu brocoli
      • Mâncăruri cu sfeclă roșie
    • Rețete cu orez
      • Rizoto
      • Pilaf
    • Rețete cu ouă
    • Rețete cu pește
      • Rețete cu somon
    • Rețete de aluaturi
    • Rețete de aperitive
    • Rețete de borșuri
    • Rețete de ciorbe
    • Rețete de dulciuri
      • Înghețate
      • Tiramisu
    • Rețete de garnituri
    • Rețete de la cititori
    • Rețete de paste
      • Paste cu carne
      • Paste la cuptor
      • Paste cu legume
      • Paste cu pește
      • Paste cu lactate
      • Paste cu ciuperci
    • Rețete de pizza
    • Rețete de plăcinte
    • Rețete de post
    • Rețete de salate
      • Salate de cartofi
      • Salate de pui
      • Salate de pește
      • Salate de orez
      • Salate de varză
      • Salate calde
    • Rețete de supe
      • Supe de roșii
    • Rețete de tarte sărate
    • Rețete de tocături
    • Rețete de vânat
    • Rețete tradiționale românești
    • Rețetele lui Păstorel
    • Sfaturi, trucuri și tertipuri
    • Sosuri calde
    • Sosuri reci
    • Rețete lacto-vegetariene
    • Rețete de preparate din carne
      • Rețete de cârnați
      • Rețete de salam
      • Rețete de cărnuri afumate
      • Rețete de pate de casă
    • Rețete de fripturi
      • Fripturi la grătar
      • Fripturi la cuptor
      • Fripturi la tigaie
      • Frigarui
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene
  • Mozaic
    • Dosare
    • Comunicate de presă
    • De-ale gurii din bătrâni
    • Editoriale
    • Nutritie
    • Poveștile rețetelor celebre
    • Prezentări
    • Publicitate
    • Reportaje
    • Rețete de vedete
    • Scurte
    • Eveniment
    • Tradiții românești
    • Legendele vinurilor românești
    • Mapamond
    • Concurs
    • Băuturile vedetelor
    • Arta și gastronomie
    • Fițe peste fițe
    • Topuri
  • Interviuri
  • Știri

A aparut numarul 32 al revistei Romanian Wine Art

Oct 02, 2009 costachel Mozaic, Prezentări 0


Din cuprins:
Interviu cu Jacopo Biondi Santi, Tradiţia Biondi Santi, reinterpretată modern la Castelul Monte Pò, Otilia CHIRIŢĂ Cura de struguri, deliciul zilelor de toamnă, Dan MIHĂESCU, La un pahar de vorbă…, Răzvan CRUCEANU, Aventuri culinare în Santorini, Carmen PASCU Emilian PASCU, Cà dei Frati – Casa Călugărilor si inca multe alte texte interesante care, zic eu, merita citite.

(Visited 79 times, 1 visits today)

V-a plăcut?

  • Tweet
  • Email

S-ar putea să vă intereseze și:

A apărut numărul 37 al revistei Romanian Wine Art A aparut numarul 36 al revistei Romanian Wine Art A apărut numărul 38 al revistei Romanian Wine Art A apărut numărul 34 al revistei Romanian Wine Art

  • Biondi Santi, Romanian Wine Art

Comentarii Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Căutați prin site

Publicitate

Pe secțiuni

Pagini

  • Contact
  • Despre Costachel
  • La masa virtuală
  • Privacy Policy

Comentarii recente

  • Cristina on Borș de fasole cu verdețuri de primăvară și sfeclă roșie
  • costachel on Castraveți cu ciuperci și smântână, recomandați de Julia Child
  • Magda Vieriu on Castraveți cu ciuperci și smântână, recomandați de Julia Child
  • 5 idei de sandwich-uri numai bune pentru călătoriile cu maşina • Natalia Dabija on Sos rémoulade
  • lacri on Pască rusească, varianta Păstorel

Utile

Curs BNR
Preparate din pui
Retete culinare
Retete de prajituri

Publicitate

Publicitate

Top 3 astăzi

  • Afumături - tehnici de preparareAfumături – tehnici de preparare
  • Jambon de casă, în două varianteJambon de casă, în două variante
  • Pate de casa (din ficat si carne de porc)Pate de casa (din ficat si carne de porc)

costachel.ro Web analytics

Copyright 2014 Costachel / All rights reserved
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Necessary Always Enabled

loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.